In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Laurens de Groot te gast. Hij praten met Marcel de Vrije over zijn werk als acteur/verhalenverteller.

Laurens de Groot is acteur en verhalenverteller en reist door het hele land als de “man met de koffer”.  Sinds zijn negende jaar woont hij in Zoetermeer. Hij heeft gespeeld in Onderweg naar Morgen, meerdere keren bij Thrillerfestival te zien geweest en schrijft ook boeken, Op dit moment tourt hij weer door het land met een nieuwe how als de man met de koffer.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.