In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Margot Kulik te gast. Zij praten met Marcel de Vrije over haar zangstudio aan huis. 

Margot Kulik in zangdocent een heet een zangstudio aan huis.  Leuke, gezellige, flexibele en voordelige zanglessen in de Randstad? Ja, het kan écht! Bij Zingen met Mar ben jij aan het juiste adres om op een leuke manier aan de slag te gaan met jouw stem. Of je nu net begint met zingen, of dat je al zeker bent van twee gouden stembanden: stap binnen en ga samen met mij aan de slag!

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.