1. In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Marc Waltman te gast. Hij praat met Marcel de Vrije over Poppodium De Boerderij die in 2025 hun 50 jarig bestaan vieren. 

op 24 mei 2025 bestaat Pop podium De Boerderij 50 jaar. Marc Waltman gaat over deze 50 jaar een film maken voor De boerderij. In deze uitzending vertelt Marc wat over de geschiedenis van De Boerderij.  Ook zoekt hij noge materiaal en mensen die wat kunnen vertellen over de afgelopen 50 jaar. Heeft u informatie of bent u medewerker geweest ek kan je vertellen over de geschiedenis mail dan naar boerderijdocu@boegbeeld.com.

Om deze film mogelijk te maken is er ook een crowdfunding gestart kijk hiervoor op: https://www.indiegogo.com/projects/poppodium-boerderij-50-jaar#/

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.