In deze aflevering van Focus op Zoetermeer zijn Anita van der Voort en Marion Moerland te gast. Zij praten met Marcel de Vrije over Stichting Eigen Wij. 

Eigen Wij is een stichting in Zoetermeer die faciliteert in de basisbehoefte van verbinding door activiteiten te organiseren voor persoonlijke ontwikkeling, voor iedereen die meer gezien mag worden. Eigen Wij verbindt mensen. Door gezellige activiteiten te organiseren én door een open huiskamer in een ontspannen omgeving te bieden. De Eigen Wij-boerderij is voor menig Zoetermeerder niet alleen een veilige haven, maar ook een plek waar zij écht volledig zichzelf kunnen zijn en zij en hun talent gezien worden.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.