In deze aflevering van Focus op Zoetermeer zijn Wim Huguenin en zijn dochter Roxanne te gast. Zij praten met Marcel de Vrije over Manege De Randstad.

Wim Huguenin is de eigenaar van manege De Randstad die te vinden in in de wijk  Oosterheem. Al bijna 25 jaar leert hij kinderen en volwassen paardrijden op de pony’s. Ook worden er kinderfeestjes georganiseerd waar de kinderen dan hoefijzer kunnen schilderen en natuurlijk een rondje rijden op de paarden.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.