In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Marvin Wijnants te gast. Hij praten met Marcel de Vrije over zaak Cater & Co.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.

Catering met Passie

Wat is ons geheim en met welke catering diensten kunnen wij hun klanten dit jaar verrassen? De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Zo ontstaat er exclusieve catering op maat. Passend bij iedere gelegenheid en bij ieder budget. Dankzij Cater & Co ontslaat er weer écht tijd voor de gasten! Zo zou je de visie van Cater & Co kort en krachtig kunnen typeren.

Catering in al zijn facetten

Ons catering geheim? Alles draait om onvergetelijke belevenissen en totaal ontzorgen. Dat zie je jij in de naam terug, Cater & Co staat niet alleen voor catering, maar ook voor de complete organisatie van verjaardagen, feesten en evenementen. Kortom catering in al zijn facetten. Bij voorkeur volledig op maat bij iedere gelegenheid. Van een barbecue in de tuin tot een bedrijfsborrel met een uitgebreid buffet.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.