In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Hamza Alkozai van Indiaans restaurant Taj Mahal te gast. Hij praat met Marcel de Vrije over het restaurant van zijn ouders.

Hamza Alkozai werkt bij zijn ouders in het Indiaans restaurant. Het afhaalrestaurant is onlangs verbouwd tot restaurant met z’n 50 plekken waar menen van de heerlijke gerechten kunnen genieten. Hij vertelt waar de specerijen vandaan komen en hoe de gerechten gemaakt worden in keuken.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.