In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Steven Grootveld te gast. Hij praat met Marcel de Vrije over het zijn carriere als automonteur en over zijn eigen bedrijf.

Steven is al jaren lang voor mensen uit Zoetermeer een bekende automonteur. Na jaren lang voor een bedrijf gewerkt te hebben is hij sinds kort zijn eigen zaak begonnen. Hoe heeft hij dat aangepakt en vervolgens het proces om ook als bedrijf keurmeester en als bedrijf de status te krijgen dat je ook APK keuringen te mogen doen.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.