Berkel en Rodenrijs – De twee verdachten die eind vorige maand nabij een grote brand aan de Noordeindseweg zijn aangehouden, blijven langer vastzitten. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank vandaag besloten.

Zondagmiddag 28 april woedde een felle brand in een schuur bij een boerderij aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. Een dag later werd in de afgebrande schuur een lichaam van een twintigjarige man uit Rotterdam gevonden. Ook zijn er in de afgebrande schuur spullen aangetroffen voor het produceren van verdovende middelen.

Verdachten snel aangehouden

In de omgeving van de Noordeindseweg werden zondag 28 april al snel twee verdachten aangehouden: een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 21-jarige Rotterdammer. Vandaag verschenen de verdachten voor de raadkamer van rechtbank in Rotterdam. Daar werd besloten dat ze nog negentig dagen langer vast blijven zitten.

 

 

IMG_4907

IMG_4939

IMG_4962