In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Caroline de Winter te gast. Zij praat met Marcel de Vrije over route079. 

Route079 is een gratis evenement dat jou als cultuurliefhebber dé gelegenheid geeft om kennis te maken met, deel te nemen aan en verrast te worden door de Zoetermeerse cultuur.  Van 21 t/m 27 oktober 2024 kun je weer een week lang de meest bijzondere Zoetermeerse talenten uit cultuurland ontdekken, door je eigen culturele route uit te stippelen.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.