In deze aflevering van Focus op Zoetermeer is Mitchell van Rijn te gast. Hij praat met Marcel de Vrije over zijn weg om acteur te worden en de musical Avalon waar hij een hoofdrol in speelt. 

REIS TERUG NAAR DE DUISTERE MIDDELEEUWEN IN DE SPECTACULAIRE OPENLUCHTMUSICAL AVALON.

De legende van koning Arthur en de Ridders van de Ronde Tafel vormt de basis voor deze mystieke musical van Tjeerd de Haas & Sebastiaan Smits.

Morgain is voorbestemd de nieuwe Vrouwe van het Meer te worden, de hogepriesteres van het eiland Avalon. Maar als halfzus van koning Arthur speelt ze ook een belangrijke rol in de vele intriges aan het hof. Als Arthur trouwt met de christelijke koningin Gwenwhyfar en deze ook nog eens verliefd raakt op Lancelot, de rechterhand van Arthur komen de gebeurtenissen in een stroomversnelling. Morgain moet een keuze maken tussen haar plicht en haar gevoel om Brittanje en Avalon te kunnen redden.

In de talkshow Focus op Zoetermeer nemen telkens nieuwe gasten plaats aan onze tafel. Zoals de naam al zegt: ligt de focus op Zoetermeer en daarom praten wij ‘met’ Zoetermeerders of ‘over’ Zoetermeer. Presentator Marcel de Vrije praat met de gasten over onder andere actuele gebeurtenissen, Politiek, het bedrijfsleven en/of evenementen in Zoetermeer.